Menu Sluiten

Expert Angst Therapie

Het is mijn prioriteit om jou te helpen je te bevrijden van je angsten. Stuur me een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Praktijk voor hypnotherapie & mentorship

Angst therapie voor een vrij leven

Maak van hypnotherapie je nieuwe therapie keuze voor de behandeling van angsten.

Waarom hypnotherapie?

Omdat dit het meest effectief is aldus American Health Magazine in een grootschalig onderzoek naar therapieën. Hypnotherapie is veilig, doelgericht en effectief op korte en lange termijn. En het is niet moeilijk of zwaar. Het vergt enkel 100% inzet om te willen veranderen. Ik begeleid je stap voor stap van start tot transformatie, ruimschoots bewezen door vele cliënten die jou reeds voor gingen.

Heb jij ook….

  • Last van een belemmerende angst?
  • Van alles geprobeerd wat niet heeft geholpen?
  • Geen zin en tijd voor langdurige therapie?
  • Het gevoel dat niemand jouw probleem echt serieus neemt of snapt?

Wil jij liever….

  • Een professional die voor je klaar staat
  • Echte resultaten die merkbaar zijn
  • Korte trajecten die effectief werken
  • Iemand die naar je luistert en je helpt

Waar wacht je nog op? Neem contact op en laat mij je helpen!

Trajecten en aanbod

Mijn naam is Sylvia Verburgt en ik weet dat hypnose werkt: Hypnotherapie heeft mij bevrijd van mijn jarenlange ballonnen angst! (en nog veel meer…).

Benieuwd naar mijn verhaal? Klik hier en lees snel verder!

92446829244682

More info

tags: Angst Therapie – Angstbehandelspecialist – Begeleiding In Ondernemerschap – Behandeling Angsten – Diensten Hypnotherapie – 

Wenst u meer info over expert angst therapie kijk dan vlug op https://hypnosewerkt.com | Expert Angst Therapie

Hypnotherapie | Fobieën | Angsten | Behandeling Angsten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert angst therapie

trug home over ons behandelmethoden manuele therapie osteopathie dry needling triggerpoint therapie sportkinesitherapie fasciatherapie relaxatietherapie perinatale therapie bekkenbodem therapie loopanalyses functionele revalidatie faq blog contact relaxatietherapie wat is relaxatietherapie relaxatietherapie is gericht op hyperventilatie klachten. Hyperventilatie is een angst en spanningssyndroom dat gekenmerkt wordt door meerdere onaangename gewaarwordingen in lichaam en geest. Ze is het gevolg van een te grote meestal langdurige belasting op het individu. Hyperventilatie therapie bestaat uit twee luiken expert angst therapie zijn vaak veelgevraagd Het eerste luik bestaat uit ademhalings en ontspanningsoefeningen aanleren om de symptomen van de hyperventilatie te verminderen. In het tweede luik gaan we op zoek naar de stress.

diensten over ons team praktisch blog contact menu psychotherapie mental coaching en relaxatietherapie psychotherapie experts rita meurisse en christina clark volwassenen kunnen bij ons terecht voor begeleiding bij depressieve gevoelens of gedachten angstklachten verwerkingsproblemen rouw en verliessituaties echtscheidingssituaties stress of burnout psychosomatische klachten identiteitsvragen zingeving hoogsensitiviteit trauma emdr laag zelfbeeld … We nodigen je eerst uit voor een kennismakingsgesprek De handelswijze m.b.t. expert angst therapie Dit gesprek heeft als doel een beter zicht te krijgen op de precieze hulpvraag en verwachtingen van de clint. Samen wordt er ruimer gekeken naar jouw klachten om op die manier nieuwe doelstellingen krachten en mogelijkheden te vinden. Dit proces .

Kundigheid over Expert angst therapie

home dokterspraktijk doelgroep werking consult psychotherapie cotherapie links therapeuten wie is wie praktisch happy interne activiteiten externe activiteiten publicaties contact home dokterspraktijk doelgroep werking consult psychotherapie cotherapie links therapeuten wie is wie praktisch happy interne activiteiten externe activiteiten publicaties contact loes koolen tel email loes.koolendontworry.be loes studeerde af als klinisch en gezondheidspsychologe aan de ku leuven en is erkend lid van de belgische federatie van psychologen bfp en de vlaamse vereniging van klinisch psychologen vvkp erkenningsnummer bij de psychologencommissie . Zij is gedragstherapeute kuleuven. Naast psychotherapeutisch werk is zij gedreven in de psychodiagnostiek waarvoor zij een postacademische opleiding genoot aan de thomas more hogeschool. Zij is werkzaam als klinisch psychologe te asster waar zij afdelingspsycholoog is binnen lsquolibrarsquo de cluster voor middelenafhankelijkheid alsook psychodiagnostisch expert binnen de cluster algemene psychiatrie lsquode lier.